House

18 November 2012


I want to go anywhere, get lost, as far as I can... with you...
Then I realize that what we need is a destination; a house.
By the time I realize, that's the time you left me in this empty road, with a thousands keys.
You told me that you will wait for me inside the house, when you never told me which house.
You left right away.

Yes, I try to find the house. But my minds keep bugging...

There's so many locked doors before I could got inside the house.
There's so many keys to match with the doors so it could be unlocked.
And you never help me to find the right key to open the door.
You never help me to get inside the house.
 

I'm tired staring at the doors meanwhile what I need is getting inside the house....


But, actually, how to go inside the house when the track of finding the doorthe track of finding youhave also disappeared?



Now I don't see the houses, I don't even see at the doors that I've been waiting to be unlocked. It all disappeared. I left alone in the middle of nowhere, blinded by my mind, lost in the empty road that I've choose to wait for someone who will bring me to the right house.
I don't see you anymore; and I feel so lost.




That was so fast, do I already clearly forgotten?
Or am I never existed in your mind?
I don't think you'll ever wanted to be with me.

-
-

Relatable mindset kunci, pintu, jalan, dan rumah.
Udah lama sebenernya pingin bikin analogi dari kode-kode ini, tapi nggak pernah sempet ;p dan kebetulan hujan minggu ini /halah/ bisa menciptakan kesyahduan sampe bisa menelurkan yang entah apalah ini sajak, roman, atau apa, short-fiction sih jelas bukan, haha.

(ps: image credits, not mine. All from google images)


xoxo,

K

Jalan

13 November 2012

Pernahkah terpikir tentang ironi sebuah kenangan?
Yang tercipta hanya dalam jentikan jari, namun berbekas hingga hitungan revolusi bumi.
Begitu sedikit kenangan yang diciptakan, begitu sulit untuk dilupakan.

Dan, bukan,

Aku bukan tidak menemukan jalan kedepan. Hanya saja bergantung pada angan memang nyaman. Diluar dugaan, aku terus menemukan cara bagaimana menikmati sejuta tanda tanya akan sosokmu yang berlarian di kejauhan.

Seandainya kamu juga seperti aku, seandainya kamu juga menemukan jalan untuk memikirkanku.



Aku ingin mengenangmu dengan sabar, mengingatmu dengan debar.
Aku ingin memikirkanmu tanpa sedih yang gencar.
Dengan senyum yang terpancar, sekalipun kita berpencar.

Aku tidak ingin menjadi samar.


 Gejayan, Agustus, 25th 2012. 15:28. with a few additional.

-
-

LOL, another paan-neh-gaje, entah sajak atau semacamnya. But damn, I'm not even good making a sajak tho, anggap saja ini tulisan sambil jalan.
Well, ini emang di buat dalam perjalanan pulang. Habis dengerin entah lagu apa, udah lumayan lama lah waktu perjalanan pulang di mobil dan waktu itu lagi ngilang. Baru sempet publish sekarang karena nge-gabut dan juga udah hampir seminggu ini ilang lagi. Meskipun theme nya cuma kenangan, dan nggak ada relatable lainnya, tapi yasudahlah. Toh a little memories won't bite.

So, have a nice day and long weekend that I couldn't get (again!) all!


(ps: image credits, not mine. All images from google images)





love,

K

Let The Skyfall.

8 November 2012

















Though much is taken, much abides and though
We are not now that strength which in old days
Moved earth and heaven; that which we are, we are;
One equal temper of heroic hearts,
Made weak by time and fate, but strong in will
To strive, to seek, to find, and not to yield
-- Tennyson

So, I watched Skyfall last night. The movie is an epic! This is obviously my favorite Daniel Craig's James Bond movie so far! (∩_∩) Two hours and a half you will be given a good combination of action and popped humour conversation, almost-briliant plotline also emotional scenes and little dramas in the end. 25k Rupiahs really worth for this movie, especially if you're a James Bond fans or Daniel Craig's supporter, kkk~ :"D

Here's some caps from the film~


Simple

2 November 2012




You don't know how this simple things could put on a smile on my face....

#nowplaying Lana del Rey - Video Games

xoxo,
K☻
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS